Over DGS

DGS Interparts is uw geschikte partner voor alle staalindustrie gerelateerde projecten. Jarenlange ervaring in de sector en oog voor detail maken van DGS Interparts de ideale leverancier in de staal-metaalindustrie. 

 

Met kantoren, vertegenwoordigers en productiefaciliteiten in o.a. België, Nederland, Frankrijk, Duitsland en Turkije is DGS Interparts goed vertegenwoordigd en heeft zij, sinds de oprichting in 2003, een stevige marktpositie verworven.

 

Door de jarenlange kennis en ervaring, moderne apparatuur, gecombineerd met hoog opgeleid en deskundig personeel, biedt DGS Interparts hoogwaardige oplossingen.

 

Veiligheid, kwaliteit, betrokkenheid en expertise staan centraal. Zo streven wij ernaar om voor onze klanten het hoogste niveau te leveren op het gebied van hoogwaardige engineering, productie en bouw en dit alles aan een reële en concurrerende prijs met een optimaal resultaat tot gevolg.

 

Ondanks de sterke groei in de afgelopen jaren is DGS Interparts erin geslaagd haar flexibele mentaliteit te behouden. Dat is dan ook een reden waarom steeds meer bedrijven een deel of de volledige productie bij DGS Interparts uitbesteden.
 

Kortom, we zijn een robuust en flexibel bedrijf dat zich aanpast aan de steeds wijzigende markt van vraag & aanbod. Bijgevolg kunnen onze klanten ten alle tijden op ons vertrouwen.

 

Bedrijven kunnen dus zorgeloos hun werk bij ons uitbesteden.

Over DGS afb