DGS Lassen & Constructie

DGS Construction is de ideale partner voor zowel het zware als lichte constructie werk.

Tijdens de biedingsfase worden projecten beoordeeld op haalbaarheid volgens de normen ISO 3834 en EN 1090. Zodra de bestelling is goedgekeurd, worden technische tekeningen bestudeerd om de vereisten voor grondstoffen te bepalen voor inkoop.

De ontvangen grondstoffen worden onderworpen aan kwaliteitscontroles op instapniveau en overgebracht naar het opslaggebied voor grondstoffen. De materialen in het opslaggebied worden volgens de snijplannen van het project en volgens de norm EN ISO 9013 gesneden. De zo gesneden onderdelen worden geƫgaliseerd volgens de norm EN ISO 8501-3. De gesneden onderdelen worden gecategoriseerd voor voorbewerking, buigen en assemblage. Na de uitvoering van kwaliteitscontroles van onderdelen waarvan de voorbewerking en buiging zijn voltooid, worden de onderdelen overgebracht naar het assemblagegebied voor passing volgens de technische tekeningen.

Personeel voor kwaliteitscontrole voert metingen voorafgaand aan het lassen uit. Goedgekeurde onderdelen worden overgebracht naar de laslijn voor lasprocessen. De onderdelen worden gelast door onze gecertificeerde lassers in overeenstemming met de lasplannen en WPS’s voor elk relevant onderdeel. Metingen van de onderdelen worden uitgevoerd na het lassen en indien nodig worden aanpassingen gedaan.

Enkele van de sectoren die wij bedienen

Maritieme sector
Petrochemie
Off-shore
Bagger-afval-papierindustrie
Kraanbouw
Overheidssector