Over DGS

Over DGS

DGS Interparts is uw geschikte partner voor alle staalindustrie gerelateerde projecten. Jarenlange ervaring in de sector en oog voor detail maken van DGS Interparts de ideale leverancier in de staal-metaalindustrie. 

Met het hoofdkantoor in Belgie en productiefaciliteiten in Turkije, is DGS Interparts goed vertegenwoordigd en heeft zij, sinds de oprichting in 2003, een stevige marktpositie verworven.

Door de jarenlange kennis en ervaring, moderne apparatuur, gecombineerd met hoog opgeleid en deskundig personeel, biedt DGS Interparts hoogwaardige oplossingen.

Veiligheid, kwaliteit, betrokkenheid en expertise staan centraal. Zo streven wij ernaar om voor onze klanten het hoogste niveau te leveren op het gebied van hoogwaardige engineering, productie en bouw en dit alles aan een reële en concurrerende prijs met een optimaal resultaat tot gevolg.

Ondanks de sterke groei in de afgelopen jaren is DGS Interparts erin geslaagd haar flexibele mentaliteit te behouden. Dat is dan ook een reden waarom steeds meer bedrijven een deel of de volledige productie bij DGS Interparts uitbesteden.

 Kortom, we zijn een robuust en flexibel bedrijf dat zich aanpast aan de steeds wijzigende markt van vraag & aanbod. Bijgevolg kunnen onze klanten ten alle tijden op ons vertrouwen.

Bedrijven kunnen dus zorgeloos hun werk bij ons uitbesteden.

Toepassingen

Ontdek al onze toepassingen.

Projects

Mammoet Skidsysteem

Het skidsysteem van Mammoet biedt een veilige en efficiënte methode voor het horizontaal transporteren van zware en te grote objecten langs een lineaire baan.

Read More »

Crusher

De breker wordt voornamelijk gebruikt om materialen in kleinere deeltjes te vermalen zodat ze gemakkelijker kunnen worden weggegooid of gerecycled, of om de grootte te

Read More »

Bank of Kuwait

DGS Interparts voltooide een essentieel project voor de Bank of Kuwait door een geavanceerde gevellift te installeren voor onderhoudswerkzaamheden. De bank, bekend om zijn indrukwekkende

Read More »

Horizontal Drilling Technology

DGS Interparts heeft onlangs een project uitgevoerd waarbij zij componenten hebben geproduceerd voor een tunnelboormachine. Deze tunnelboormachine is een essentieel stuk apparatuur voor grootschalige tunnelbouw.

Read More »

Jacking System

DGS Interparts heeft vakkundig klemmen en hydraulische cilinders geproduceerd en geleverd voor een hefsysteem. Door gebruik te maken van geavanceerde productietechnieken en hoogwaardige materialen, hebben

Read More »

Beam Placing Unit

DGS Interparts, een gespecialiseerd bedrijf in lasconstructies en hydraulische cilinders, heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan dit project, met name aan de Beam Placing Unit.

Read More »